Quickorder Pay

Sådan kommer du i gang med Quickorder pay

Table of contents

1. Kom igang
  2. Opsætning af terminal (første gang)
  3. Registrer din terminal
  4. Opsætning af adyen terminal som betalingstype
  5. Verificer at POS har betalingstypen tilgængelig
  6. PIN koder til terminaler

1. Kom igang

Hvis du ikke har været i kontakt med Quickorder, bedes du gøre det for at give os mulighed for at oprette en Adyen-konto til dig

Phone:

• +45 71 99 26 24 (Denmark)
  • +47 23 50 65 90 (Norway)
Emailsupport@quickorder.io

Inden du kan gå igang med opsætningen, skal 3 nedenstående trin være udført.

2. Konfigurer din terminal (første gang)

• Tænd din terminal (hold knappen på højre side af terminalen)
  • Vælg det sprog (1) du vil bruge på terminalen
  • Hvis dette er dit primære sprog, skal du være opmærksom på at ændre rækkefølgen af sproget øverst
  • Klik på 'blå pil' (2 - forrige skærmbillede)
  • Wi-Fi-opsætning -> spring over (indstil ikke dette)
    • Terminalen har et indbygget SIM-kort, og det er ikke nødvendigt at konfigurere Wifi indtil videre
      • Senere ændrer vi måske dette, men indtil videre er denne service GRATIS.

- Vælg butik -> Klik på det blå flueben

Det er det for nu!

3. Registrer din terminal

Tænd din terminal

Log ind på dit backoffice og gør følgende:

1. Gå til indstillinger
  2. Vælg Adyen terminals
  3. Tilføj terminal

Indtast et navn og terminalens referencenummer, som er:

• <model nummer> - <serie nummer>

Bør være tilgængelig på bagsiden af ​​den fysiske terminal

• Eksempel:  AMS1-023164224949826

4. Opsæt Adyen terminal som en betalingstype

Gå til

1. Indstillinger
  2. Betalingstyper
  3. Find Quickorder Pay (POS) under Inaktive betalingstyper
  4. Klik på + for at tilføje det til aktive betalingstyper
  5. Træk Quickorder Pay (POS) betalingstypen op i toppen af betalingstyperne

Følg derefter denne vejledning til Konfigurering af betalingstypen (åbner i ny fane)

5. Kontrollér, at POS har betalingstypen tilgængelig

Log ind på din POS på iPad

• Vælg Moduler og vælg synkroniser (helt i bunden)

Test at Quickorder Pay (POS) virker ved at lave en 1 kr. bestilling og prøv at gennemføre betalingen ved hjælp af Adyen terminalen.

6. PIN koder til terminaler:

Admin menu 0856
Transaktions menu 2604

Hvis du har behov for flere terminaler skal de bestilles på shop.quickorder.io