Gendan Kasse (mPOP)

Guide til gendannelse af kasse samt fjernelse af gammel forbindelse. Dette kan hjælpe, hvis du mister forbindelsen til din kasse, og den ikke vil oprette på ny, eller hvis kassen har været brugt med en anden enhed før, og nu skal bruges på ny enhed

1. Gendannelse af Kassen

1. Sæt strømkabelet i stikkontakten og sluk for kassen på knappen på venstre side
    Det blå lys ovenpå kassen burde nu være slukket
  2. I bunden af kassen er der et hul med en knap, hvor der står RST (reset). Find noget spidst frem - såsom en blyant - og gå til step 3

3. Start med at holde knappen RST nede i 3 sekunder. Tænd nu på kontakten i venstre side, mens du fortsat holder knappen nede i yderligere 10 sekunder
    Du kan slippe knappen, når de to lys ovenpå kassen stopper med at blinke

4. Sluk og tænd for din kasse på kontakten i venstre side - kassen er nu gendannet, men der er stadig nogle få trin der skal gennemføres, før du kan forbinde på ny, fortsæt derfor til nedenstående afsnit

2. Fjern den Gamle Forbindelse

1. Åbn Indstillinger på iPad'en

2. Vælg Bluetooth

3. Tryk på info-ikonet til højre for enheden, som du har gendannet

4. Tryk på Glem denne enhed og bekræft

Tillykke! Du har nu gendannet din kasse 🤩  Du er derfor klar til at forbinde kassen på ny. Se hvordan du forbinder din kasse til systemet her.