Gjenopprett kasse (mPOP)

I denne artikkel går du gjennom hvordan du gjenoppretter kassen og fjerner forbindelsen til den. Denne guiden kan hjelpe deg dersom du har mistet forbindelsen til kassen din, og den ikke vil opprette på nytt.

1. Gjenopprett kassen
  1. Sett i stikkontakten og skru av kassen ved å bruke knappen på venstre side. Det blå lyset på oversiden av kassen skal nå være slukket.
  2. På undersiden av kassen er det et hull med en knapp, hvor det står RST (reset). Bruk noe spist, som en blyant, og gå til steg 3mceclip0.png
  3. Start med å holde RST knappen nede i 3 sekunder. Skru på kontakten på venstre side, mens du fortsatt holder knappen nede i 10 sekunder til. Du kan slippe knappen når de to lysene på oversiden av kassen stopper med å blinke
  4. Skru av og på kassen ved bruk av kontakten på venstre side. Kassen er nå gjenopprettet, men det mangler fortsatt et par trinn før du kan koble den til på nytt. Fortsett videre ned.
2. Fjern den gamle forbindelsen
  1. Åpne Innstillinger på iPad’en
  2. Velg Bluetooth
  3. Trykk på info-ikonet ved siden av enheten du er knyttet til (som du vil fjerne)mceclip2.png
  4. Trykk på Glem denne enheten og bekreft

Gratulerer! Du kan nå gjenopprettet kassen din 🤩 Se hvordan du kobler kassen til systemet her.