Forbind Kasse (mPOP)

Denne artikel viser dig, hvordan du forbinder din iPad til din kasse.

1. Opret Forbindelse til Quickorder POS app'en

1. Tænd for din kasse på kontakten på venstre side

2. Åbn Quickorder POS
  3. Tryk på Moduler > Printere > Opret forbindelse > Bluetooth

4. Vælg din kasse på enhedsoversigten. Enheden hedder Star mPOP i oversigten, såfremt du ikke har omdøbt den. Herefter vil du blive omdirigeret til Printer modulet igen

5. Tryk på den nye printer som nu er tilføjet (POP10)

6. Opsæt printeren med dine foretrukne indstillinger
    1. Navngiv printeren
    2. Under Vælg emner der skal printes på køkken/bar printer kan du enten vælge den skal printe Alt, bestemte Produkttyper eller bestemte Kategorier.
      Hvis du trykker på enten Produkttyper eller Kategorier vil der komme et nyt billede frem, hvor du kan klikke på de produkttyper/kategorier du ønsker at den skal printe.
      Hvis du ikke ønsker, at din kasse skal printe en køkken/bar bon, så undlader du blot at vælge noget her
    3. Under Kvitteringsindstillinger har du følgende ting du skal tage stilling til
      1. Om du ønsker at den skal printe dagsrapporten
      2. Om den skal printe kvitteringen til kunden
      3. Om den kun skal printe køkken/bar bon, hvis du manuelt trykker at den skal
      4. Hvor mange køkkenbonner den skal printe. Det er ikke muligt at vælge 0 her, men hvis du undlader at vælge noget under Vælg emner der skal printes på køkken/bar printer vil den ikke printe en bon til køkkenet

7. Tryk på Tilføj ny printer og et billede vil nu komme frem med 2 skridt
    1. Skridt 1 - Sluk og tænd for kassen
    2. Skridt 2 - Vælg kassen i oversigten

8. En bon som siger "Tillykke" vil nu blive udskrevet og på oversigten vil den sige Forbundet

Tillykke! Din kasse er nu forbundet til Quickorder POS app'en! 🤩

Typisk indstilling på en mPOP før kasseapparatet virker:

Indstillinger for køkken og bar:
- Brug gerne produkttyper til at styre, hvad der kommer ud af køkken-/barordrer på denne printer. Har du en køkkenprinter, er det typisk drikkevarer, du vil have ude på din mPOP. Ellers skal du bare slå "Alle" til.

Andre indstillinger:
- Typisk skal alle områder markeres.

Kvitteringsindstillinger:
- Din mPOP bør sættes op til at kunne udskrive både daglige rapporter og kvitteringer. Og selvfølgelig at der er en pengeskuffe tilsluttet.

OBS: Hvis din kasse har været forbundet til en anden Ipad før skal den først gendannes