Nulstil bonprinter (TSP, Bluetooth)

Har du problemer med din bonprinter fortæller vi her hvordan du nulstiller og gendanner forbindelsen

1. Sluk for din bonprinter på kontakten i venstre side

2. I bunden af bonprinteren er der en knap, hvor der står RST (reset). Find noget spidst frem såsom en blyant og gå videre til punkt 3

3. Tag din blyant eller dit spidse objekt og hold RST (reset) knappen nede i 3 sekunder. Tænd så derefter bonprinteren på kontakten i siden, mens du fortsætter med at holde RST knappen nede. Fortsæt med at holde knappen nede i yderligere 10 sekunder
  4. Når de to lys foran stopper med at blinke, er bonprinteren gendannet
  5. Sluk og tænd for bonprinteren på kontakten i venstre side
  6. Du skal nu fjerne den gamle forbindelse på din iPad. Dette gør du på følgende måde:
    1. Åbn Indstillinger på iPad'en og vælg Bluetooth

2. Tryk på info-ikonet ved siden af enheden, som du har gendannet

3. Tryk på Glem denne enhed og bekræft

Tillykke! Du har nu gendannet din bonprinter! 🤩  Du kan se, hvordan du forbinder printeren på ny her