Forbind Bonprinter (Cube & TSP, Bluetooth)

Denne guide hjælper dig med, at forbinde din bonprinter til Quickorder POS appen.

TSP:

CUBE:

1. Klargør Parring

Kun TSP: Hold den røde PAIR knap under bonprinteren inde i cirka 10 sekunder, indtil det lille lys begynder at blinke.

2. Åbn Quickorder POS app'en

1. Tryk på Moduler > Printere > Tilføj ny printer

2. Vælg Bluetooth

3. Vælg din bonprinter på enhedsoversigten. Bonprinteren hedder Star Micronics i oversigten, såfremt du ikke har omdøbt den

4. Tryk på den nye bonprinter som nu er tilføjet (Star Micronics)

5. Opsæt printeren med dine foretrukne indstillinger
    1. Navngiv printeren
    2. Vælg om den skal printe alle madvarer, drikkevarer eller nogle udvalgte kategorier
    3. Vælg om den skal printe dagsrapporter, kvitteringer og om den skal printe køkkenbon'er automatisk
  6. Tryk på Tilføj ny printer og vent til enhedsoversigten bliver vist igen

7. Sluk og tænd bonprinteren

Tillykke! Din bonprinter er nu forbundet til Quickorder POS app'en! 🤩

Hvis du oplever problemer med at forbinde din bonprinter til systemet, kan det hjælpe af gendanne den. Se hvordan du gendanner din bonprinter her, hvis det er en Cube, og her, hvis det er en TSP.