Gjenopprett Kvitteringsprinter (TSP, Bluetooth)

Hvis skriveren ikke ønsker å skrive ut, vil en tilbakestilling bidra til å bringe den tilbake til innstillingene du hadde da du mottok den

1. Skru av kvitteringsprinteren på kontakten i venstre side

2. I enden av printeren er det er knapp hvor det står RST (reset). Finn noe spist som en blyant og gå videre til punkt 3

3. Tag din blyant eller annet spist objekt og hold RST knappen inne i 3 sekunder. Skru så på printeren på kontakten i siden, mens du fortsatt holder RST knappen inne. Fortsett med å holde knappen inne i 10 sekunder til.
  4. Når lysene foran slutter å blinke er printeren gjenopprettet
  5. Skru av og på printeren på kontakten i venstre side
  6. Nå skal du fjerne den gamle forbindelsen på din iPad. Dette gjør du på følgende måte:
    • Åpne Innstillinger på iPad’en og velg Bluetooth
    • Trykk på info-ikonet ved enden av enheten du er knyttet til (som du vil fjerne)

7. Trykk på Glem denne enheten og bekreft

Gratulerer! Du har nå gjenopprettet printeren din! 🤩