Gendan Bonprinter (Cube)

Hvis du oplever problemer med din printer, anbefaler vi at nulstille den og tilslutte den igen.

1. Sluk for din Cube på tænd/sluk knappen, ved at holde knappen inde

2. Bagpå printeren er der en lille rund knap, hvor der står RESET. Find noget spidst såsom en blyant. Tag herefter dit spidse objekt og tryk den ind på RESET knappen. Mens du fortsat holder RESET-knappen inde, trykker du på tænd/sluk knappen foran på printeren. Slip først RESET knappen når netværksikonet (ikonet til højre for strømikonet) blinker grønt

3. Ved at trykke på bon knappen, som er til venstre for tænd/sluk knappen, ændres forbindelsestypen til bluetooth. Symbolet til højre for netværksikonet, skulle nu gerne lyse blåt. Når displayet viser den ønskede forbindelsestype, holdes bon-knappen inde i 5 sekunder. Det eneste ikon, som lyser nu, er strømknappen. Printeren er nu gendannet, men gå videre til punkt 4, da der stadig er lidt, som skal gøres, før du er klar til at forbinde på ny

4. Du skal nu fjerne den gamle forbindelse på din iPad. Dette gør du på følgende måde:
    1. Åbn Indstillinger på iPad'en og vælg Bluetooth

2. Tryk på info-ikonet ved siden af enheden, du har gendannet.

3. Tryk på Glem denne enhed og bekræft

Tillykke! Du har nu gendannet din printer! 🤩