Takeaway kapasitetskontroll og forberedelsestid

Det er nå mulig å håndtere takeaway kapasiteten din direkte fra POS-appen. Kapasitetsstyringen gjelder både for Weorder og den nye Quickorder takeaway-appen.

På ToGo-skjermen er det nå en kapasitetsknapp:

Når du klikker på denne knappen, kommer du til kapasitetsskjermen (finnes også under moduler) Her har du to måter å administrere kapasiteten din på.

1. Endring av forberedelsestid (kun henting foreløpig. Levering kommer)
  2. Stenging av tidsluker (perioder på 10 minutter)

Endring av forberedelsestid (kun henting)

Forberedelsestiden er tiden i minutter fra bestillingen kommer til en kunde kan forvente å kunne hente den bestilte takeawayen.

Merk at dette alternativet for hentetidspunkt kun gjelder for Quickorder-appen. Ikke Weorder. Kun stenging av tidsluker gjelder for Weorder.

Stenging av tidsluker

Når du stenger en tidsluke, er det ikke mulig å bestille takeaway i det tidsrommet.

Dette kan brukes for å gi litt lettelse de neste 10, 20, 30 minuttene eller mer. Men det kan også brukes på en måte for å stenge takeaway på et bestemt tidspunkt på dagen hvor du av en eller annen grunn ikke ønsker at takeaway ordrer skal deles ut.

La oss si at du vet at en stor gruppe gjester kommer inn klokken fire (16:00), så kan du stenge den perioden.

Bare trykk pilen tilbake for å komme tilbake til ToGo-visningen.