Takeaway kapacitetskontrol og forberedelsestid

Det er nu muligt at håndtere din takeaway kapacitet direkte fra POS-appen. Kapacitetskontrollen gælder både Weorder og den nye Quickorder takeaway-app.

På ToGo-skærmen er der nu en kapacitetsknap:

Når du klikker på denne knap, kommer du til kapacitetsskærmen (findes også under moduler) Her har du to måder at administrere din kapacitet på.

1. Ændring af forberedelsestid (kun afhentning indtil videre. Levering kommer)
  2. Lukke tidsrum (Tidsperioder på 10 minutter)

Ændring af forberedelsestid (kun afhentning)

Forberedelsestiden er tiden i minutter fra ordren ankommer, til en kunde kan forvente at kunne afhente den bestilte takeaway.

Bemærk, at denne mulighed for at ændre forberedelsestid kun gælder for Quickorder-appen. Ikke Weorder. Kun timeslots gælder for Weorder.

Lukning af tidsrum

Ved lukning af et tidsrum er det ikke muligt at bestille takeaway i det tidsrum.

Dette kan bruges til at give en vis lindring de næste 10, 20, 30 eller flere minutter. Men det kan også bruges på en måde til at lukke takeaway på et bestemt tidspunkt af dagen, hvor du af en eller anden grund ikke ønsker, at ordrer skal udleveres.

Lad os sige, at du ved, at en stor gruppe gæster kommer ind klokken fire (16:00), så kan du lukke den periode.

Bare tryk på pilen tilbage for at vende tilbage til ToGo-visningen.