Slik tilbakestiller du Epson-skriveren

Hvis Epson-skriveren din ikke lenger har en tilkobling til Quickorder POS-systemet, kan det være nødvendig å tilbakestille skriveren

1. Slå av skriveren
  2. Bruk en binders eller tupp av en penn for å trykke og holde tilbakestillingen på baksiden av skriveren.
  3. Mens du holder tilbakestillingsknappen, slår du på skriveren.
  4. Fortsett å holde tilbakestillingsknappen. Etter 5 sekunder vil en advarsel skrives ut. Slipp tilbakestillingsknappen.

Advarselen vil si:

Tilbakestilling til fabrikkstandard!

Vennligst vent...

ADVARSEL: IKKE SLÅ AV STRØMEN

-

-

Etter 5 minutter, slå den av og deretter på igjen, og bekreft at tilbakestillingen fungerte.

Etter tilbakestillingen følger du denne veiledningen for hvordan du kobler til Epson-skriveren:

Koble til Lan-skriver