Koble bongprinter (LAN)

Denne artikkelen viser deg hvordan du kobler til LAN-skriveren

1) Klargør parring

Sett LAN-kabel i printeren.

OBS! Det er vigtigt at LAN-kabelen er satt til samme forbindelse (WIFI), som iPaden.

2) Åben QuickPOS

1. Trykk på Moduler i venstre menu
2. Trykk på Skrivere
3. Trykk på Opprett tilkobling og velg Wi-Fi

4. Velg din bongprinter på enhetsoversikten. Bongprinteren heter MCP... eller TSP..., med mindre du har gitt den et annet navn.

5. Trykk på den nye bongprinteren

6. Sett opp skriveren med dine foretrukne innstillinger

• Navngi skriveren
  • Velg om den skal printe alle mat- og  drikkevarer, eller kun utvalgte kategorier
  • Velg om den skal skrive ut dagsrapporter, kvitteringer og om den skal skrive ut kjøkkenbonger automatisk
  • Velg hvor mange kjøkkenbonger som skal skrives ut

7. Trykk på Opprett forbindelse og vent til enhetsoversikten blir vist igen.

3) Skriveren er klar til bruk

Hvis du oplever problemer med din LAN-printer, kan det hjælpe at tjekke internetforbindelsen eller slette den og forbinde igen.

Sådan sletter du printeren:

1. Trykk på skriveren
  2. Trykk 'Slett bongprinter'
  3. Tilkoble skriveren igjen, med overstående guide.

OBS!

- Skriveren  være på samme wifi, som iPad'en er på.

- Hvis QuickPOS er slettet og reinstallert, SKAL printerne (lan) slettes og tilkobles igjen.