Sådan nulstiller du din Epson-printer

Hvis din Epson-printer ikke længere har forbindelse til Quickorder POS-systemet, kan det være nødvendigt at foretage en nulstilling af printeren

1. Sluk printeren
  2. Brug en papirclips eller spids af en kuglepen til at trykke og holde nulstillingen på bagsiden af ​​printeren nede.
  3. Tænd printeren, mens du holder nulstillingsknappen nede.
  4. Fortsæt med at holde nulstillingsknappen nede. Efter 5 sekunder udskrives en advarsel. Slip nulstillingsknappen.

Advarslen ville sige:

Nulstilling til fabriksstandard!

Vent venligst...

ADVARSEL: SLUK IKKE STRØMMEN

-

-

Efter 5 minutter skal du slukke for det og derefter tænde det igen og bekræfte, at nulstillingen virkede.

Efter nulstillingen skal du følge denne vejledning om, hvordan du tilslutter Epson-printeren:

Tilslut Lan-printer