Opprette brukere

Det er mulig å legge til flere brukere, slik at ansvars personer kan få tilgang til backoffice eller logge på Quickorder POS. Dette kan være aktuelt dersom du har flere ledere i restauranten din, eller om du ønsker å gi regnskap adgang

Brukere

1. Gå til pos.quickorder.io og logg inn
  2. Velg  Innstillinger > Avdelinger > Brukere > Opprett bruker

3. Skriv inn navn, e-post, passord og rolle
    Du logger på med e-post og passord.
    Det er to typer roller:
    1. Administrator: Administratorer kan legge til og redigere brukere og administratorer
    2. Bruker: En bruker kan ikke redigere andre brukere enn seg selv. En bruker kan kun logge inn på avdelingen(e) som en admin har gitt brukeren tilgang til, og kan derfor kun se statistikk for den eller de avdeling(ene)

3. Klikk  Neste
    4. Velg hvilke avdelinger du vil at brukeren skal ha tilgang til
    5. Klikk  Lagre