Opret brugere

Det er muligt at tilføje flere brugere, så disse kan få adgang til backoffice eller logge ind på Quickorder POS. Dette kan være relevant, hvis du har flere ansvarspersoner, eller hvis du ønsker at give din regnskabsfører adgang.

Opret Bruger

1. Gå til pos.quickorder.io og log ind
  2. Tryk på Indstillinger > Brugere > Opret bruger

3. Indtast Navn, Email, Adgangskode og Rolle
    Man logger ind med sin email og adgangskode
    Der er to slags roller:
    • Admin: Admins kan tilføje og rette brugere og admins. Admins kan logge ind på alle afdelinger i en kæde
    • Bruger: En bruger kan ikke rette i andre brugere end sig selv. En bruger kan kun logge ind på de afdelinger, som en admin har tildelt brugeren adgang til, og kan derfor også kun se statistikker for de afdelinger, som en admin har tildelt brugeren adgang til

4. Tryk på Gem

1.2. Tilføj Afdelinger

(Kun relevant, hvis I har mere end én afdeling).

1. Tryk på den lille blyant ud for den pågældende bruger

2. Tryk på Afdelinger. Her kan du se, hvilke afdelinger den pågældende bruger har adgang til, samt tilføje adgang til flere afdelinger