Forbind Bonprinter (LAN)

Følg denne guide for at få tilsluttet din LAN printer til Quickorder POS appen

1. Klargør Parring

Sæt LAN-kablet i printeren.

Det er vigtigt at LAN-kablet er sat til samme forbindelse (WiFi), som iPad'en er forbundet til.

2. Åbn Quickorder POS App'en

1. Tryk på Moduler > Printere > Tilføj ny printer
  2. Vælg Wi-Fi

3. Vælg din bonprinter på enhedsoversigten. Bonprinteren hedder MCP eller TSP i oversigten, såfremt du ikke har omdøbt den

4. Tryk på den nye bonprinter som nu er tilføjet

5. Opsæt printeren med dine foretrukne indstillinger
    • Navngiv printeren
    • Vælg om den skal printe alle madvarer, drikkevarer eller nogle udvalgte kategorier
    • Vælg om den skal printe dagsrapporter, kvitteringer og om den skal printe køkkenbon'er automatisk
    • Vælg evt. hvor mange køkkenbonner som ønskes udprintet
  6. Tryk på Tilføj ny printer og vent til enhedsoversigten bliver vist igen

Tillykke! Din bonprinter er nu forbundet til Quickorder POS app'en! 🤩

Hvis du oplever problemer med din LAN-printer, kan du gøre følgende ting:

1. Genstart

Oftest er det de simple ting, som kan få det hele til at virke igen, så du kan prøve at gøre dette som det første.

1. Tryk på den pågældende printer i app'en under Moduler > Printere
  2. Tryk på Slet bonprinter
  3. Genstart iPad, printer og Quickorder app'en
  4. Forbind på ny ved at følge ovenstående vejledning

2. Tjek IP-adressen

Printeren og iPad'en skal være på samme IP-adresse.

1. Sluk for printeren > hold feed-knappen inde > tænd printeren. Den printer nu et stykke papir ud, hvor du kan se IP-adressen
  2. Gå ind i Indstillinger på din iPad og tryk på Wi-Fi
  3. Tryk på i-knappen, hvorefter du kan se IP-adressen, og dermed tjekke om det er den samme, som på printeren

Hvis iPad og printer er på samme netværk:

1. Prøv med et andet internetkabel til printeren
  2. Genstart routeren

Hvis iPad og printer ikke er på samme netværk:

1. Kontakt os enten pr. mail support@quickorder.dk eller telefon +45 71 99 26 24

OBS: Hvis Quickorder POS app'en er slettet og geninstalleret, skal lan-printere slettes og forbindes på ny.