Integrasjon med Zettle Reader 2

Her vil du se hvordan du integrerer Zettle-terminalen din med Quickorder POS-appen.

For å bruke Zettle-integrasjonen må du ha en Zettle-konto.

Hvis du ikke allerede har opprettet en konto, kan du gjøre det her: Zettle-registrering (Du kan endre land i nedre høyre hjørne).

Når du har opprettet kontoen din, vennligst informer oss på e-post ( support@quickorder.io ), slik at vi kan registrere kontoen din i vår partneravtale med Zettle.

Backoffice :

1. Gå til pos.quickorder.io og logg inn
  2. Velg  Innstillinger > Integrasjoner
  3. Finn iZettle og klikk på  Koble til

4. Gå til  Innstillinger > Betalingstyper  og sørg for at Zettle er plassert som aktiv. Se mer om betalingstyper her

Quickorder POS-app :

1. Gå til Moduler > Synkroniser
  2. Velg Moduler > Zettle (sørg for at Zettle-terminalen er slått på)

3. Logg på med Zettle-kontoen din, som ble opprettet da du bestilte terminalen din

4. Klikk på  Kortlesere og velg din leser ved å sammenligne tallene på skjermen med tallene på terminalen din

5. Bekreft terminal-ID

6. Trykk på Lukk i øvre venstre hjørne
  7. Test at integrasjonen er satt opp riktig ved å prøve å gjøre en bestilling med Zettle som betalingstype. Hvis terminalen din er satt opp riktig, vil beløpet som skal betales automatisk sendes fra iPad til Zettle-terminalen. Vær oppmerksom på at minimumsbetaling er 10 DKK

Gratulerer! Nå kan du ta betalinger med Zettle-terminalen gjennom Quickorder POS-appen! 🤩