Integration til Zettle Reader 2

Denne guide viser, hvordan du forbinder Quickorder POS app'en til din Zettle terminal.

For at du kan benytte Zettle integrationen, da skal du have oprettet en Zettle konto.
Hvis du ikke allerede har oprettet en konto, så gå til Zettle Registrering og opret en.
Send derefter en mail til support@quickorder.io, så vi kan registrere kontoen i vores partneraftale med
Zettle.

Backoffice:

1. Gå til pos.quickorder.io og log ind
  2. Vælg Indstillinger > Integrationer
  3. Find iZettle og tryk Forbind

Quickorder POS App'en:

1. Gå til Moduler > Synkroniser
  2. Vælg Moduler > Zettle (tjek at din Zettle terminal er tændt)

3. Log ind med din Zettle konto

4. Klik på Kortlæsere og vælg din læser ved at sammenligne tallene på skærmen med dem på terminalen

5. Bekræft terminal ID'et

6. Luk vinduet ned
  7. Test at integrationen fungerer ved at lave en bestilling med betalingstypen Zettle. Hvis integrationen virker, så vil beløbet automatisk komme til syne på terminalen

Tillykke! Du kan nu modtage bestillinger via din Zettle terminal! 🤩

Artikler fra Zettles egen supportside:

Fejlfinding

Kontoudtog

Problemløsning:

Problem: Manglende oplysninger på din Zettle konto.

Løsning: Log ind på din Zettle konto på Zettles egen hjemmeside og opdater dine oplysninger.