Gjenopprett Kvitteringsprinter (Cube)

Hvis skriveren ikke ønsker å skrive ut, vil en tilbakestilling bidra til å bringe den tilbake til innstillingene du hadde da du mottok den

1. Skru av din Cube printer ved av/på knappen, ved å holde knappen inne

2. På baksiden av printeren er det en liten rund knapp, hvor det står RESET. Finn noe spist, som en blyant, og press inn RESET knappen. Mens du fortsatt presser inn RESET knappen, trykker du på av/på knappen foran på printeren. Slipp først RESET knappen når nettleksikonet (ikonet til høyre for strømikonet) blinker grønt

3. Ved å trykke på bon knappen, som er til venstre for av/på knappen, endres koblingstypen til Bluetooth. Symbolet til høyre for nettverksikonet, skal nå lyse blått. Når displayet viser den ønskede koblingstypen, holdes bon knappen inne i 5 sekunder. Det eneste ikonet som skal lyse nå er strømknappen. Printeren er nå gjenopprettet, men det gjenstår fortsatt litt før den kan kobles opp på nytt

4. Nå skal du fjerne den gamle forbindelse på iPad’en din:
    • Åpne Innstillinger på iPad’en og velg Bluetooth
    • Trykk på info-ikonet ved siden av enheten du er knyttet til (som du vil fjerne)

5. Trykk på Glem denne enhet og bekreft

Gratulerer! Du har nå gjenopprettet printeren din! 🤩

Her kan du se hvordan du oppretter en forbindelse til sin Cube printer hvis det er en LAN-forbindelse, og her hvis det er Bluetooth.