Weorder - betalingsinnstillinger

For at vi skal kunne betale ut penger fra nettsalget ditt, må du verifisere restauranten din og oppgi kontonummeret som vi skal overføre penger til.

Trinn 1: Fyll ut bekreftelsesskjemaet for Stripe (kortbetalinger)

Trinn 2: Skriv inn IBAN-nummeret til kontoen din

Trinn 3: Aktiver Mobile Pay (mobilbetalinger)

Se instruksjonene nedenfor:

Når du er logget inn på Weorder -> Velg mceclip4.pngsymbolet øverst i høyre hjørne og gå til "Betalingsinnstillinger".

Trinn 1: Fyll ut bekreftelsesskjemaet for Stripe

For at vi skal håndtere og utbetale penger til deg, må du fylle ut et bekreftelsesskjema for Stripe, som er betalingsplattformen vår. Dette både av sikkerhetsmessige årsaker, for å unngå svindel og i forhold til utbetalinger.

1) Trykk på "Bekreft generell forretningsinformasjon" og fyll ut skjemaet.

2) Trykk "Bekreft personlig informasjon" og fyll ut skjemaet.

Trinn 2: Skriv inn IBAN-nummeret til kontoen din

Du må da skrive inn IBAN-nummeret til kontonummeret vi skal overføre pengene til.

Trinn 3: Aktiver Mobile Pay

Gå til Kjøpsinnstillinger -> Start Adyen-registrering -> Fyll ut informasjon

Trykk deretter Fullfør Adyen-registrering og fyll ut skjemaet.

Les mer her: Aktiver Mobile Pay

Angående utbetalinger:

Som regel betaler vi ut penger ukentlig på mandager.

Pengene opptjent i uke 1 utbetales mandag i uke 3. I tillegg kommer en forsinkelse fra Stripe på 7 bankdager, slik at de mottas ved starten av uke 4.

Trenger du hyppigere utbetalinger kan vi betale ute på daglig basis.

Det er penger opptjent på dag 1 utbetales på dag 2. I tillegg kommer en 7 bankdagers forsinkelse fra Stripe. (Mottatt på konto rundt dag 10-11).
Gi oss beskjed dersom du ønsker daglig betaling i stedet for ukentlig.