Weorder - Betalings opsætning

For at vi må udbetale penge fra dit onlinesalg skal du verificere din restaurant og indtaste det kontonummer, som vi skal overføre penge til.

Step 1: Udfyld verificeringsformulár til Stripe (kortbetalinger)

Step 2: Indtast IBAN nummer på din konto

Step 3: Aktivér Mobile Pay (mobil betalinger)

Se vejledninger herunder:

Når du er logget ind på Weorder -> Vælg mceclip4.png symbolet oppe i højre hjørne og gå til "Payment settings".

Step 1: Udfyld verificeringsformulár til Stripe

For at vi må håndtere og udbetale penge til jer, skal du udfylde en verificeringsformulár til Stripe, som er vores betalingsplatform. Dette er både af sikkerhedsmæssige årsager, for at undgå svindel og i forhold til udbetalinger.

1) Tryk på "Verify general business information" og udfyld formularen.

2) Tryk på "Verify personal information" og udfyld formularen.

Step 2: Indtast IBAN nummer på din konto

Derefter skal du indtaste IBAN nummer på det kontonummer, som vi skal overføre pengene til.

Step 3: Aktivér Mobile Pay

Gå til Purchase Settings -> Initiate Adyen registration -> Udfyld informationer

Tryk dernæst Complete Adyen registration og udfyld formularen.

Læs mere her: Aktivér Mobile Pay

Vedrørende udbetalinger:

Vi udbetaler som udgangspunkt penge ugentligt om mandagen.

De penge som er optjent i Uge 1 udbetales Mandag i Uge 3. Dertil lægges en forsinkelse fra Stripe på 7 bankdage, så de modtages i starten af Uge 4.

Hvis I har behov for hyppigere udbetaling, kan vi udbetale på daglig basis.

Dvs. penge optjent dag 1 udbetales dag 2. Dertil lægges 7 bankdages forsinkelse fra Stripe. (Modtages på konto omkring dag 10-11).
Informér os, hvis I ønsker daglig udbetaling istedet for ugentlig.