Opdatering af Quickorder POS og GO App.

Det er vigtigt, at dine Quickorder APP'er altid er den nyeste version. Her er en guide til, hvordan du opdaterer det manuelt, og hvordan du slår automatisk opdatering til.

Se hvilken version og hvordan du slår Quickorder-appen fra

Gå til Moduler -> Support (nederst)

1: Her ser du versionsnummeret

2: Her kan du lukke appen (og så starter automatisk opdatering, hvis det er nødvendigt)

Sådan fungerer det!

Bemærk, at hvis automatisk opdatering er slået til, kan det være nødvendigt at lave en manuel opdatering. Dette skyldes 2 ting.
For det første bliver alle iPads med Quickorder ikke opdateret på samme tid. Det sker over en periode på 7 dage. Hvem der bliver opdateret i perioden er tilfældigt.
Næste grund. For at en opdatering kan starte, kræver det, at Quickorder-appen lukkes ned. Mange mennesker lukker sjældent appen, og det kan derfor tage noget tid, før en opdatering udføres.
Ønsker du en ny version med det samme, kan det være en god idé blot at starte med at lukke appen. Hvis du stadig ikke har den nyeste version, så brug den manuelle opdateringsmetode.

Manuel opdatering

Når du tjekker efter en ny version på Appstore, skal du huske at gå   hele vejen til Quickorder POS/Go App-siden .
Som du kan se, kan der stå "Åben" her på forsiden.
Men går du ind på siden for Quickorder POS, først SÅ ser du, at der er en ny app klar!
I eksemplet her ser du, at Quickorder POS blev opdateret for 6 dage siden på appstore, men min app blev ikke opdateret. Det skyldes, at den automatiske opdatering kun sker, når appen er lukket. Og måske gør du det lidt for sjældent.

Automatisk opdatering

For at aktivere automatisk opdatering skal du gå til Indstillinger på iPad'en og rulle helt ned til "Quickorder POS" eller "Quickorder GO"
Sørg for, at baggrundsopdatering er slået til.