Adyen - verificering af din virksomhed

For at modtage udbetalinger fra Adyen er det nødvendigt at få din virksomhed verificeret og selvfølgelig tilføje et kontonummer.

Introduktion

Adyen bruges til at håndtere online betalinger fra Vipps, MobilePay, Visa og Mastercard i de online bestillingsløsninger, som Quickorder leverer.

Når Adyen aktiveres i forbindelse med oprettelsen af ​​din Quickorder WebApp, vil den virke med det samme, og betalinger kan foretages. Men for at få pengene udbetalt til din konto, skal Adyen-kontoen verificeres.

KYC står for "Kend din kunde"

Der er 3 ting, der skal verificeres:

1. Forretningen . Navn, adresse, CVR nummer.
  2. Kontrollant, underskriver og ejer  . Alle 3 funktioner skal også udfyldes, hvis der er flere personer.
  3. Bank- og kontonummer . (EBAN)

Dokumenter

Du skal finde 3 dokumenter til verifikationen.

1. Kopi af virksomhedens registrering.

Hvis du ikke har din virksomhedsregistrering på en PDF, så er det nemmeste at gå ind på  virk.dk på en pc (ikke fra en mobiltelefon) og søge din virksomhed op.

Klik på resultatet.

Når du er inde på virksomheden, så tryk på "Gem som PDF"

Der kommer en popup hvor du vælger "Gem alt".

2. Kopi af pas eller kørekort.

Tag et billede med din mobiltelefon. Den skal være klar, i farve og den må ikke forvrænges. Husk at tage et billede af både for- og bagside, hvis det er kørekortet du bruger.

3. Kopi af bankoplysninger.

Igen er det nemmeste et screenshot fra netbanken. IKKE fra mobilen, men fra en pc. Billedet skal indeholde: Bankens logo, kontonummer, dato, navn på din virksomhed. Det du skal vise på billedet er, at det indtastede kontonummer er dit, og at du har adgang til kontoen i banken.

Indtast oplysninger om Adyen

Log ind på Backoffice

Indstillinger -> Integrationer og klik på "Verifikationsprocessen"

Adyen siden vil derefter åbne. Her indtaster du oplysninger.

Udfyld, hvad du ved. Du kan altid vende tilbage og udfylde flere oplysninger.

Når data er udfyldt og dokumenter uploadet, vil det tage noget tid for systemet at verificere dem. Bare giv det lidt tid.

Hvis oplysningerne er korrekte, og dokumenterne indeholder de beskrevne oplysninger, vil de blive verificeret. Men hvis det ikke lykkes, så tag kontakt. Så skriver vi til Adyen og får hjælp.

Sådan vil det se ud, når Adyen-kontoen er verificeret