Weorder - Aktivere Vipps

Vipps er viktig å få aktivert i forbindelse med mobilbestilling. Her ser du hvordan du aktiverer det via din Vipps portal.

Bestill og integer Vipps med Weorder

For å kunne aktivere Vipps i Weorder må du ha adgang til Vipps portalen og angi at du ønsker "Vipps på nett".

1. Gå inn her og velg Jeg vil integrere direkte mot Vipps Bestill tilgang til Vipps på nett.
  2. Dersom du ikke er bedriftskunde, velg Bli kunde med BankID og følg stegene.
  3. Når du har fullført alle stegene vil det stå at du vil motta en mail fra Vipps når de har gått gjennom søknaden din.
  4. Dersom du allerede er bedriftskunde, velg knappen under hvor det står Er du allerede bedriftkunde, og følg stegene.

Når du har logget deg inn på brukeren din, går du til Bedriftsprofil -> Bestill flere Vipps produkter.

Deretter velger du Vipps på Nett.

Bla ned til første spørsmål og velg Jeg har en leverandør som skal gjøre det tekniske for meg, og velg Weorder (snapit).

Og velg Weorder Standard.

På spørsmål 2 fyller du inn Navn på salgsstedet ditt, Årlig totalomsetning for salgssted og Bankkonto for utbetaling.

På spørsmål 3 skal du beskrive hva Vipps skal brukes til. Både kategori og en skriftlig beskrivelse.

Kryss av for riktig varer/tjenester, som i dette tilfellet er Forhåndsbetalte tjenester.

Fyll deretter inn Andel av totalomsetningen i prosent, og tid mellom betaling og utført tjeneste.

Siste spørsmål skal du legge til en lenke til nettstedet ditt, som her vil være bestillingssiden din du har fått fra oss.

Husk å legge til salgsvilkårene.

Helt til slutt, bekreft at du har lagt inn salgsvilkår med tilstrekkelig informasjon, og velg deretter Send inn bestilling.

Nå er det bare å vente på at Vipps behandler søknaden og aktiverer "Vipps På Nett".

Når det er aktivert, så finner du koder som Weorder trenger under VIPPS PÅ NETT -> UTVIKLERE -> show keys

1. Sales unit ID
  2. Client ID
  3. Client kode
  4. Access Token

Send dette til support@quickorder.io