Planday - hvordan integreres med Quickorder

Denne artikkelen vil vise hvordan du setter opp en forbindelse til planday for å beregne lønnskostnadene dine i prosent.

Innholdsfortegnelse

1. Sett opp en tilkobling til Planday
  2. Endre inntektsenhet
  3. Fjern forbindelsen til Planday

1. Sett opp en forbindelse til Planday

• Gå til Innstillinger -> Integrasjoner
  • Rull ned til du ser Planday-integrasjonen

Koble Quickorder til Planday

Når du klikker 'Koble til' (1) vil vi omdirigere deg til Planday slik at du kan 'godkjenne' at Quickorder kan etablere en integrasjon.

• Skriv inn nettadressen til Planday Portal

• Klikk autoriser

Når du har autorisert, vil vi sende tilbake til Quickorder BackOffice, hvor du må velge "Inntektsenhet"

Velg Inntektsenhet

For å sette opp forbindelsen må vi vite hvilken inntektsenhet vi skal koble til

Les mer om inntektsenheter på Plandays hjelpesenter her: https://help.planday.com/en/articles/3807690-revenue-in-planday

• Velg inntektsenheten i rullegardinmenyen og klikk "Lagre"

Det er det. 🎉. Du vil begynne å få inntekter sendt til Planday for å beregne lønnskostnadene dine i prosent.

Data vil bli sendt til Planday hver kveld. Så du må vente en dag for å se data i Planday.

2. Endre inntektsenhet

Gjør følgende for å endre inntektsenheten.

- Klikk på "rediger"-knappen

I popup-dialogen velger du en annen inntektsenhet fra rullegardinmenyen (1) og klikker på Lagre (2)

3. Fjern forbindelsen til Planday

For å fjerne en tilkobling til Planday

• Klikk på de tre prikkene øverst til høyre
  • Velg Deaktiver