Lagerstyring i Quickorder POS

Å holde styr på ingrediensene dine og hvor mye du har på lager er viktig for enhver restaurant. Lagerstyring i POS kan hjelpe deg å ha kontroll på mengden du har igjen, og varsle deg når varelageret begynner å bli tomt.

Hva er Lagerstyring?

Alle restauranter bruker ingredienser for å lage en meny og gi valg til gjestene. Hver gang en gjest bestiller noe fra menyen, blir ingredienser brukt for å tilberede retten/drinken.

Lagerstyring er en enkel måte å passe på at du ikke går tom for viktige ingredienser.

Hvorfor er Lagerstyring viktig?

Ingenting er verre enn å måtte fortelle kunder at dere ikke kan servere det de ønsker å bestille. Med god kontroll på hva du har på lager, forhindrer du misfornøyde kunder og tapte salg.

Hva er forskjellen på produkter og ingredienser?

Ingredienser er alt du benytter for å lage et produkt. Produktet er det gjestene dine ser i menyen.

Dersom du har komplekse ingredienser som går inn i produkt, kan du opprette en oppskrift, som består av flere ingredienser.

Hvordan kan jeg gjøre dette i POS?

Det er tre steg for å sette opp Lagerstyring: Screenshot_2021-07-12_at_15.38.07.png

1. Aktiver Lagerstyring i Backoffice - Lagerstyring (husk å aktivere via mailen du mottar)
  2. Opprett ingredienser og oppskrifter i systemet
  3. Koble til ingrediensene/oppskriftene og mengde til produktene i menyen din

Du kan også velge å sette opp påminnelser som varsler deg når varelageret begynner å bli tomt.