Kassaoppgjør

Kassaoppgjør er et verktøy for å holde styr på inngående og utgående penger samt sørge for at det du mottok på betalingsterminalen din også er beløpet som burde vært mottatt, dersom du ikke har en integrert terminal.

Oversikt :
1. Åpne register
2. Lukk register
3. Transaksjoner
4. Oversikt

1. Åpne kassa

1. Velg moduler og "Kassaoppgjør"
  2. Velg  Åpne kassa

3. Skriv inn kontantsaldoen din
    1. Hvis du har den på  Type , kan du legge inn saldoen manuelt
    2. Hvis du endrer den til  Count , kan du finne saldoen din ved å telle hver mynt/seddel
  4. Hvis du klikker på knappen med en grønn firkant rundt, kan du legge til et notat og deretter klikke på Lagre notat
  5. Klikk  Neste

6. Kassen er nå åpnet, klikk  Neste  igjen

2. Lukk kassa

Hvor mange betalingstyper du har her avhenger av hvor mange betalingstyper du har valgt å inkludere i kontanttellingen. Les mer her

1. Velg moduler og "Kassaoppgjør"
  2. Klikk Lukk register

3. Du vet se betalingstypene du har valgt å inkludere i kontanttellingen din. På høyre side kan du se forskjellen. Ved Deponert noterer du hvor mye kontanter du tar fra skuffen for å legge i safen/banken din
  4. Klikk Neste

5. Kassen er nå stengt. Hvis du vil skrive ut saldo, kan du klikke på det før du trykker på Neste

3. Transaksjoner - penger inn- og ut av kassen

Hvis du har en kontanttransaksjon enten inn eller ut av kassen i løpet av dagen, kan du raskt registrere den.

1. Klikk på Ny transaksjon

2. Velg om det er Innkommende penger eller Utgående penger
  3. Skriv inn beløpet, og legg eventuelt til et notat
  4. Klikk på Opprett transaksjon

4. Oversikt

Tidligere kassaoppgjør kan sees i oversikten, men du kan ikke redigere dem.

Når du åpner et kassaoppgjør, vil du få opp bildet nedenfor.
Hvis du klikker på en bestemt betalingstype, vil mer informasjon vises.

Klikker du på de tre horisontale prikkene kan du skrive ut balansen.

Gratulerer! Du har nå lært hvordan du teller kontanter i Quickorder POS! 🤩