Kanseller en ordre på Weorder

Hvis kunden din bestilte feil ting eller til feil tid, kan det hende de må kansellere en bestilling. Bruker du QuickOrder POS? Kanseller bestillingen din direkte i POS.

Dersom en kunde har bestilt feil produkt, eller bestilt ordren sin til feil tidspunkt etc, kan det være nødvendig å kansellere en ordre.

Bruker du Quickorder POS? -Kanseller ordren direkte i POS

1. Gå til Orders eller søk opp kunden ved hjelp av telefonnummer i søkefeltet

2. Finn ordren og trykk på de tre prikkene på høyre side

3. Trykk Reject og fyll eventuelt ut en årsak for kanselleringen
Dette vil sende en SMS til gjesten og lar de vite at ordren har blitt kansellert.