Betalingstyper

Du kan selv velge hvilke betalingsmuligheter du bruker i systemet. Du kan velge alt fra kortbetalinger til kontanter og Vipps. OBS! Gjøres det endringer i betalingstyper, må du synkronisere på iPad’en for å oppdatere endringene.

Oversikt:

1. Sett Opp dine Betalingstyper
2. Opprett en Ny Betalingstype
3. Rediger en Betalingstype

1. Sett Opp dine Betalingstyper

1. Logg inn på backoffice (pos.quickorder.io) på din pc.
  2. Trykk på Innstillinger > Betalingstyper

Nå har du følgende muligheter:

• Du kan velge blant de allerede opprettede betalingstyper. Nederst på siden under Inaktive betalingstyper, kan du trykke på + for å få betalingstypen opp under Aktive betalingstyper (det er kun de aktive betalingstyper du kan velge på iPad’en).
  • Du kan opprette dine egne betalingstyper ved å trykke på Legg til betalingstype (se punkt 2).
  • Du kan redigere en betalingstype ved å trykke på blyanten til høyre for en aktiv betalingstype.
  • Du kan slette en betalingstype ved å trykke på søppel ikonet til høyre for en aktiv betalingstype, og den vil flytte ned til Inaktive betalingstyper.
  • Du kan endre rekkefølgen ved å trekke i til venstre for betalingstypen. Det er lurt å legge den mest brukte betalingstypen øverst, og da blir den automatisk valgt som standard betalingstype i Quickorder POS appen.

2. Opprett en Ny Betalingstype

Dersom du har bruk for en betalingstype som ikke er opprettet, kan du enkelt lage din egen.

1. Trykk på Legg til betalingstype

2. Velg Betalingstype navn
  3. Velg Transaksjonstype (om det er Bank transaksjon, Kontant eller Annet)
  4. Velg et Ikon
  5. Velg om betalingstypen kan brukes når systemet er Offline
    Integrerte betalingstyper kan ikke brukes hvis systemet er offline, så det er kun ikke integrerte betalingstyper man kan sette til å brukes offline.
  6. Under Åpne kassaskuff, kan du vege om kassen skal åpne når denne betalingstypen brukes.
  7. Navn på bok, Betalingskonto og Eksport tekst skal kun utfylles dersom man har integrert med et regnskapssystem
  8. Velg om den skal være med i Kassetellin
  9. Trykk på Opprett

3. Rediger en betalingstype

1. Trykk på den lille blyanten til høyre for den betalingstypen du ønsker å endre.

2. Du kan endre navn, og legge til informasjon som skal brukes, dersom det er integrert med et økonomisystem.
  3. Trykk på Lagre

Gratulerer! Du har nå satt opp dine betalingstyper! 🤩