Belønningsprogram: Cashpoints

Pengeautomater er en fin måte å få kunder til å bli gjengangere. Du kan sette den opp slik at du tjener den på hver bestilling, bruke den som gavekort og bruke den i stedet for å returnere kontanter hvis kunden ikke er fornøyd med bestillingen.

1 pengepunkt = 1 krone/euro (eller tilsvarende lokal valuta)

Sett opp pengeautomater | Lag gavekort | Send pengeautomater  | Cashpoints-transaksjoner

Sett opp en standard cashpointprosent som kundene dine kan tjene for hvert kjøp

1. Gå til Lojalitet  >  Belønningsprogram

2. Angi pengepoengprosenten din , utløpstid og navn

Sett opp pengeautomater | Lag gavekort | Send pengeautomater  | Kontanttransaksjoner

Lag et gavekort slik at kunden din kan forhåndsbetale og bestille ved hjelp av pengeautomater direkte på appen din.

1. Gå til  Lojalitet  >  Gavekort

2. Klikk  på Opprett ny

3. Fyll inn kundeinformasjonen

Kunden får en SMS med informasjon om at de har mottatt et gavekort.

Sett opp pengeautomater | Lag gavekort | Send pengeautomater  | Kontanttransaksjoner

Er en kunde ikke fornøyd med måltidet sitt? Å sende dem cashpoints i stedet er en fin måte å gi deg selv en ny sjanse!

1. Finn kunden ved å bruke søkefeltet og klikk på de  tre prikkene

(2. Eller under  Bestillinger og klikk på  telefonnummeret deres )

3. Gå til  Lojalitet

4. Her kan du  legge til eller trekke  fra og sende en melding til din kunde

Sett opp pengeautomater | Lag gavekort | Send pengeautomater  | Kontanttransaksjoner

1. Finn kunden ved å bruke søkefeltet og klikk på de  tre prikkene

(2. Eller under  Bestillinger og klikk på  telefonnummeret deres )

3. Velg Lojalitet

4. Klikk på Vis alle transaksjoner for en fullstendig oversikt over alle poeng opptjent og brukt