Belønningsprogram: Cashpoints

Pengeautomater er en fantastisk måde at få kunder til at blive stamgæster. Du kan sætte det op, så du tjener det på hver ordre, bruge det som gavekort og bruge det i stedet for at returnere kontanter, hvis kunden ikke er tilfreds med ordren.

1 pengeautomat = 1 krone/euro (eller din tilsvarende lokale valuta)

Opsæt pengeautomater | Opret gavekort | Send pengeautomater  | Cashpoint-transaktioner

Opsæt en standard cashpoint-procent, som dine kunder kan tjene for hvert køb

1. Gå til Loyalitet  >  Belønningsprogram

2. Indstil din cash point - procent , udløbstid og navn

Opsæt pengeautomater | Opret gavekort | Send pengeautomater  | Pengeautomater transaktioner

Opret et gavekort, så din kunde kan forudbetale og bestille ved hjælp af pengeautomater direkte på din app.

1. Gå til  Loyalitet  >  Gavekort

2. Klik  på Opret ny

3. Udfyld kundeoplysningerne

Kunden får en sms med information om, at de har modtaget et gavekort.

Opsæt pengeautomater | Opret gavekort | Send pengeautomater  | Pengeautomater transaktioner

Er en kunde ikke tilfreds med deres måltid? At sende dem pengepoint i stedet er en fantastisk måde at give dig selv en ny chance!

1. Find kunden ved hjælp af søgefeltet og klik på de  tre prikker

(2. Eller under  Ordrer og klik på deres  telefonnummer )

3. Gå til  Loyalitet

4. Her kan du  tilføje eller trække  fra og sende en besked til din kunde

Opsæt pengeautomater | Opret gavekort | Send pengeautomater  | Pengeautomater transaktioner

1. Find kunden ved hjælp af søgefeltet og klik på de  tre prikker

(2. Eller under  Ordrer og klik på deres  telefonnummer )

3. Vælg Loyalitet

4. Klik på Vis alle transaktioner for at få en fuld oversigt over alle optjente og brugte point