Vælg hvilken online bestillingstjeneste der er bedst for dig

Vi understøtter to forskellige gæstevendte app-systemer med forskellige fordele og ulemper. Læs mere her for at finde ud af, hvilken der passer dig bedst

Indholdsfortegnelse:

1. Hvilke løsninger tilbyder du?

2. Quickorder gæste apps

3. Weorder gæste apps

4. Jeg har allerede besluttet mig

Hvilke løsninger tilbyder du?

Quickorder understøtter to gæste app online løsninger.

Du kan læse et par højdepunkter nedenfor. Men for at hjælpe dig med at beslutte, anbefaler vi, at du kontakter os for at drøfte dine behov og hvilken løsning, der passer bedst.

Telefon:

• +45 71 99 26 24 (Denmark)
  • +47 23 50 65 90 (Norway

Emailsupport@quickorder.io

Quickorder gæste apps

Quickorder gæste apps er den nyeste gæste app løsning, vi har. Den har en moderne og brugervenlig interface, som er nem at navigere og bruge.

Fordele:

• Én platform. Du kan opsætte alt fra den samme backoffice-løsning
  • Understøtter følgende ordretyper
    • Takeaway
    • Spis her (Open tab og Betal nu muligheder)
      • Supportgruppebestilling sikrer, at ordrerne fra en gruppe personer udskrives på 1 køkkenkvittering. Meget nemmere at administrere for køkkenet og tjenerne.
    • Scan for at betale
    • Digitalt menukort
  • Vi opdaterer og opgraderer konstant Quickorder gæstevendte apps med nye funktioner og funktionalitet

Ulemper:

• Ingen avancerede marketing- eller loyalitetsfunktioner (endnu)

Weorder gæste apps

Weorder gæstevendte apps er en separat platform, som er integreret i Quickorder. Den har en fantastisk brugerinterface med en masse funktionalitet tilgængelig.

Fordele:

• Understøtter følgende ordre typer
    • Takeaway
    • Spis her (betal nu)
  • Markedsføringsmodul
  • Loyalitetsfunktioner
  • Avancerede funktioner

Ulemper:

• Endnu et backoffice at kontrollere, hvilket betyder lidt mere kompleksitet at administrere

Jeg har allerede besluttet mig

Fantastisk, så følg vejledningen for den udkårne