Udfordringer med Appen

Vores erfaring er, at følgende simple tiltag oftest kan afhjælpe en eventuel udfordring.

Indholdsfortegnelse

1. Opdater Quickorder App'en

2. Luk app'en og åbn den igen

3. Sluk iPad'en helt og tænd igen

4. Slet gamle ToGo ordre

5. Afinstaller og installere App'en igen

6. Tjek Internettet

1. Opdater Quickorder App'en

• Åbn App Store
  • Søg på QuickOrder POS.
  • Tryk på App'en
  • Hvis der står Opdater, da skal du opdatere app'en

2. Luk App'en og åbn den igen

• Gå til
    • Moduler
    • Support
    • Luk appen
  • Åbn app'en igen

3. Sluk iPad'en helt og tænd igen

• Sluk og tænd for din iPad. Vi anbefaler generelt, at man jævnligt slukker sin iPad.
    Hvis en iPad aldrig bliver slukket, kan der opstå småfejl på den.
    Når du slukker og tænder din iPad, vil eventuelle småfejl blive rettet.
    Såfremt du har mere end én iPad, da er det en god idé at slukke alle iPads på samme tid, og derefter tænde den igen

4. Slet gamle ToGo ordre

Slet gamle to-go ordrer.

Hvis man ikke får slettet sine to-go ordrer, bliver en masse data opbevaret i app'en, og dette kan gøre systemet langsomt. Vi anbefaler derfor, at man løbende sletter sine to-go ordrer.

Du afslutter en to-go ordre, ved at trykke på Leveret nederst i højre hjørne

5. Afinstaller og installere App'en igen

• Afinstaller app'en og installer den igen, når driften tillader dette

6. Tjek Internettet

• I første omgang kan I gøre det via hjemmesiden fast.com. Her skal den helst vise minimum 25 mbps
  • Hvis I oplever stabilitetsproblemer, er det en god ide, at udelukke at det kan være på grund af den generelle stabilitet af internettet. Dette kan gøres ganske enkelt via en app, som hedder Pingstar:
    1. Download Pingstar i App Store
    2. Tryk på møtrikken øverst i vestre hjørne

1. Udfyld med følgende værdier:
        • Host: aws.com
        • Timeout: 500.0ms
        • Interval: 1 second
        • Show Ping Time: On
      2. Tryk på Save øverst i højre hjørne

3. Tryk på play-knappen øverst i højre hjørne

4. Lad den køre i et par minutter imens du går rundt med iPad'en de steder, hvor I plejer at gå rundt med den. Alle "pings" skal være grønne. Hvis der kommer en rød linje indikerer det et tab af forbindelse

Skulle disse tiltag ikke afhjælpe dit problem, da er du mere end velkommen til at kontakte os på
enten mail: support@quickorder.dk eller telefon: +45 71 99 26 24 fra 9-16 i hverdagene.
Så kan vi sammen se på det problem, som du oplever.