Push Campaigns (SMS kampagner)

Denne artikel viser hvordan at du kan markedsføre dig direkte til dine kunder og øge jeres gensalg og omsætning.

Push campaigns er et SMS redskab, hvor du kan sende markedsføring direkte til de af dine kunder, som har accepteret at modtage markedsføring fra jer.

Kunderne bliver tilbudt at acceptere dette første gang de bestiller og opretter deres bruger. Andelen af kunder som accepterer markedsføring ligger fra 15-50%.

For at lave en SMS kampagne gå til "Loyalty" og "Push Campaigns".

Der er 3 felter som skal udfyldes, når du udsender en SMS kampagne:

1. Content

Her taster du det indhold, der skal være i beskeden.
Der er frit spil, så vær kreativ med jeres kommunikation, ligesom på sociale medier. Redskabet kan bruges på mange måder og fx kombineres med rabatkoder.

Husk at tilføj jeres app link i beskeden, så kunden nemt kan trykke ind og bestille mad.

2. Customer Group

Her vælger du den kundegruppe du ønsker at sende beskeden til.

Hvis du vil sende beskeden til alle de kunder som har accepteret markedsføring vælger du gruppen "All customers at .."

*Vil du teste beskeden på dig selv, før du sender til kunderne kan du vælge gruppen "smsReceivers", som vil sende til det nummer I har registreret under "smsReceivers" i "Restaurant settings".

3. Send Time

Her vælges det tidspunkt, som SMS'en skal sendes på.
Du kan altså planlægge beskederne til at blive afsendt på det tidspunkt, som I ønsker.

Når din kampagne er klar, trykker du på "Send" og systemet vil derefter vise dig omkostningerne forbundet med kampagnen og bede dig om at bekræfte med dit kodeord.