Prøv dette før du ringer til supporttelefonen:

Hvis oplever nogle af følgende problemer med appen, så kan du prøve disse tips og tricks

1. Langsomt app og/eller problemer med ordrehåndtering

2. Problemer vedrørende rapporter
  3. Internet problemer

Langsom app og/eller problemer med ordrehåndtering

I tilfælde hvor man oplever problemer med at tage ordre eller ens POS app kører langsomt er det en god ide, at prøve at genstarte ens POS app, da der kan hobe sig en masse data op, hvis den ikke har været lukket længe. Dette kan gøres ved at trykke på:

Moduler -> Support -> Luk appen.

I tilfælde hvor dette ikke fikser problemet, henviser vi til at genstarte ipad’en.

I visse tilfælde kan en langsom POS også skyldes at appen ikke er opdateret. Det samme gælder, hvis printere driller eller visse features ikke fungerer optimalt. Her kan man passende gå ind i App Store på ens ipad og tjekke efter opdateringer. Der skal blot søges på Quickorder POS i søgefeltet. App Store kan drille noglegange, så det er ofte nødvendigt at trykke ind på appen, som vist nedenfor, for at se om der er en opdatering.

Problemer vedrørende rapporter

Hvis der opleves problemer med at lukke rapporter eller åbne dem/eksportere dem inde i ens Quickorder POS app, hvor den giver en error besked som omhandler ”data.” Kan man i tæt på alle situationer fikse problemet, ved at slette lokal data.

Dette gøres under:

Moduler -> Support -> Slet data.

OBS. Dette logger dig ud af POS appen, så det er vigtigt at man har sit login inden man gør dette.

Internet problemer

Internetproblemer, kan tit skabe mange problemer i POS appen. Hvis appen kører langsomt, hakker eller har problemer med at tage imod ordre kan dette tit være grundet ens internet. Det første man kan gøre, er at kigge i toppen af skærmen på POS’en hvor denne besked oftest vil kunne ses.

En anden ting man kan gøre, er at swipe ned i højre hjørne i toppen af skærmen. Her vil man kunne holde fingeren inde på wifi symbolet, for at se om man er koblet til et wifi, og hvilket man er koblet til.

Det er vigtigt, at man er koblet på det rigtige netværk og derudover, at der er et ”checkmark” ud fra et netværk, da det viser at du er koblet til en wifi forbindelse.

I forbindelse med internet kan man også tjekke sin internethastighed. Vi anbefaler at man har en internethastighed på 25mbps. Dette kan tjekkes på hjemmesiden der hedder ”Fast.com.