Før du ringer supporttelefonen prøv dette

Hvis du opplever noen av følgende problemer med appen, prøv disse tipsene og triksene

1. Sakte app- og/eller ordrehåndteringsproblemer

2. Problemer knyttet til rapporter
  3. Internett-problemer

Sakte app- og/eller ordrehåndteringsproblemer

I tilfeller der du opplever problemer med å ta bestillinger eller POS-appen din kjører sakte, er det lurt å prøve å starte POS-appen på nytt, da det kan samle seg mye data dersom den ikke har vært stengt på lenge. Dette kan gjøres ved å trykke:

Moduler -> Støtte -> Lukk appen.

I tilfeller der dette ikke løser problemet, henviser vi til å starte iPad-en på nytt.

I noen tilfeller kan en treg POS også være forårsaket av at appen ikke er oppdatert. Det samme gjelder hvis skrivere slår feil eller enkelte funksjoner ikke fungerer optimalt. Her kan du passende gå inn i App Store på din iPad og se etter oppdateringer. Bare søk etter Quickorder POS i søkefeltet. App Store kan noen ganger være vanskelig, så det er ofte nødvendig å trykke på appen, som vist nedenfor, for å se om det er en oppdatering.

Problemer knyttet til rapporter

Hvis det oppleves problemer med å lukke rapporter eller åpne dem/eksportere dem inne i ens Quickorder POS-app, hvor den gir en feilmelding som omhandler «data». I nesten alle situasjoner kan problemet løses ved å slette lokale data.

Dette gjøres under:

Moduler -> Støtte -> Slett data.

MERK FØLGENDE Dette logger deg ut av POS-appen, så det er viktig at du har påloggingen din før du gjør dette.

Internett-problemer

Internett-problemer kan ofte forårsake mange problemer i POS-appen. Hvis appen kjører sakte, krasjer eller har problemer med å ta imot bestillinger, kan dette ofte skyldes internett ditt. Det første du kan gjøre er å se på toppen av skjermen på POS, hvor denne meldingen oftest vil bli sett.

En annen ting du kan gjøre er å sveipe ned i høyre hjørne øverst på skjermen. Her vil du kunne holde fingeren på wifi-symbolet for å se om du er koblet til en wifi og hvilken du er koblet til.

Det er viktig at du er koblet til riktig nettverk og i tillegg at det er en "hake" fra et nettverk, da det viser at du er koblet til en Wi-Fi-tilkobling.

I forbindelse med internett kan du også sjekke internetthastigheten din. Vi anbefaler at du har en internetthastighet på 25mbps. Dette kan sjekkes på nettstedet kalt "Fast.com.