Integration af Tripletex

I Backoffice er det muligt at opsætte en integration til Tripletex, så man kan overføre sine bogføringsoplysninger fra Quickorder POS til Tripletex.

Indholdsfortegnelse

1. Sammenkobling

2. Opsætning i Quickorder

3. Overførsel af dokumenter til regnskabssystemet:

4. Overførsel af gavekortsalg og omsætning med gavekort.

1. Sammenkobling

Før du starter integrationen i Quickorder, skal du finde Quickorder POS API nøglen i Tripletex og oprette en API nøgle.

Vælg API-adgang -> Nyt token

Find QuickPOS-applikationen og giv API-integrationen et navn (f.eks.: "Quickorder POS")

Tryk på "Opret token"

Denne Token kopierer du.

Næste trin er at forbinde Quickorder og Tripletex sammen. Dette gøres i Quickorder backoffice under Indstillinger -> Integrationer.

Tryk på "Forbind"

Indsæt det kopierede Token fra Tripletex

Da er de 2 systemer koblet sammen.

Nu er du forbundet med Tripletex, der mangler dog stadig et par indstillinger

1. Åbn redigeringsvinduet fra før ved at trykke på de tre prikker i det højre hjørne, og vælg "Rediger".
  2. Her skal du i den nederste boks vælge hvilken afdeling du ønsker at forbinde med Tripletex. Tryk herefter "Aktiver".

2. Opsætning i Quickorder

Der er overordnet 3 steder, hvor kontonummer eller momskode skal tilsluttes under indstillinger i Quickorder. Det er:

1. Menu -> Produkttyper (her indtastes salgskonti. Typisk 3000-serien)
  2. Regnskab (indtast momskoder her)
  3. Betalingstyper (Her indstiller du kontoen for de forskellige betalingstyper)

1. Menu - Produkttyper.

For hver produkttype skal den korrekte konto for salget tildeles.

2. Regnskab - Momskoder

Der skal indsættes en momskode

3. Betalingstyper

Der skal indtastes en konto for hver betalingstype. Her er det vigtigt ikke at indsætte en konto til banken direkte. En betaling på en kortterminal skal ske via en hjælpekonto.

Når de 3 er sat op, er den klar til at eksportere til Tripletex

3. Overførsel af dokumenter til regnskabssystemet:

Vælg Økonomi -> Eksport og vælg en periode.

Nu vises en visning af værdibeviser. Tryk derefter på "Send til Tripletex"
Det, der overføres, er alt dagligt salg

Alle bevægelser ved kasseapparatet udover kontantsalg skal indtastes manuelt.

Tips skal også indtastes manuelt.

4. Overførsel af gavekortsalg og omsætning med gavekort.