Kapacitetsstyring

Kapacitetsstyring giver dig mulighed for at lukke tidsintervaller for takeaway-ordrer for at styre arbejdsbyrden på dit køkken

👉 Kapacitetsstyring er kun tilgængelig, hvis du har vores takeaway-løsning aktiveret

Luk tidsinterval

Lukning af tidsintervaller forhindrer, at kunder kan bestille takeaway-ordrer til det tidspunkt.

1. Vælg Moduler
  2. Rul ned til bunden og vælg kapacitetsstyring

På kapacitetsstyringsoversigten

1. Tidsintervaller bliver grå, når tiden er passeret den aktuelle tid
  2. Ved at klikke på et tidsinterval lukkes det (skift til rødt)
    1. Hvis du klikker på den igen, åbnes den igen (skift til blå)
  3. Hvis der allerede er bestillinger i et bestemt tidsrum, kan du se beløbet i tidsrummet

Tip : I To Go -modulet i øverste højre hjørne kan du hurtigt skifte til kapacitetsstyring og lukke for tidsrum, når du har ekstra travlt.