Forbind til Weorder

Med Weorder integrationen får du en integreret takeaway løsning og mulighed for at kunderne selv kan bestille via en QR-kode med deres egen telefon.

Bemærk: Vi har også online systemer direkte i Quickorder. Hvis du planlægger at starte med din egen App til QR-koder på borde og/eller takeaway. Overvej derfor at starte op på App-systemet i Quickorder. Ring til os for at lære mere om forskellene på de to systemer.

1. Åbn din internetbrowser og log ind på backoffice via pos.quickorder.io
  2. Tryk på Indstillinger > Integrationer > Forbind ved Weorder

3. Nu vil du blive mødt af en login side, hvor du skal bruge dine Weorder brugeroplysninger for at forbinde de to systemer. Hvis du ikke allerede har en Weorder konto, da skal du oprette denne

4. Når du er har indtastet dine brugeroplysninger, vil du blive bedt om at vælge den konto hos Weorder, som du ønsker at forbinde til Quickorder POS. Du finder din konto ved at skrive i tekst feltet og vælge den i listevisningen

5. Nu har du fundet den konto, som du vil forbinde til Quickorder POS. Nu skal du blot trykke på Forbind og derefter vil du blive sendt tilbage til Quickorder backoffice, hvor du kan se at integrationen nu er aktiveret

Tillykke! Integrationen til Weorder er nu aktiveret! 🤩

Quickorder POS er nu i gang med at synkronisere med Weorder, hvilket betyder at følgende data kontinuerligt bliver synkroniseret med Weorder:

• Borde
  • Menukort
  • Kategorier
  • Produkter (inkl. tilvalgsgrupper og tilvalg)
  • Dine-in ordrer fra Weorder til Quickorder POS

BEMÆRK:

Der er 3 vigtige forhold du skal kende til før du går i gang med at bruge WeOrder integrationen:

1. Hvis du har en aktiv integration til dit regnskabsprogram, skal du opdatere kassekladde og betalingskonto for de nye betalingstyper fra Weorder
  2. Det er kun de borde, hvis navne der er tal, som kan genkendes hos Weorder. Det betyder at eksempelvis navne som: "Bord 1", "Inde 23", "Stuen - 2" ikke kan bruges med Weorder. Bord navne som "1", "43", "2391" virker som de skal
  3. Ændringer der bliver lavet fra Quickorder POS appen, bliver ikke automatisk synkroniseret med Weorder. Det betyder, at hvis du laver ændringer fra Quickorder POS appen, skal du gå ind under integrationer og trykke på synkroniser ved Weorder integration