Servitører

Denne artikkelen vil hjelpe deg med å legge til servitører på POS backoffice

Innholdsfortegnelse :
1. Opprett servitør
2. Servitørrettigheter
3. Aktivitetslogg

1. Opprett servitør

Først av alt må servitørene dine opprettes. Det er en fordel at hver server har sin egen bruker, da du i etterkant har mulighet til å gi dine servere rettigheter til ulike funksjoner.

1. Gå til pos.quickorder.io
  2. Gå til Innstillinger > Servitører > Opprett servitør

3. Et vindu vil vises der navnet på serveren og deres personlige PIN-kode for systemet må angis
  4. Trykk på Opprett servitør

TIPS: Vil du endre koden for en av dine ansatte? Da kan du enkelt gjøre dette ved å trykke på den lille blyanten ved siden av den aktuelle servitøren hvoretter du kan endre koden under Personopplysninger.

2. Servitørrettigheter

Rettigheter kan bidra til å redusere driftsfeil. Her kan du velge hvilke rettigheter i systemet hver servitør skal ha. Er det for eksempel kun din leder som skal kunne gi rabatt? Da kan du enkelt sørge for at ingen andre enn den personen kan gi rabatt.

MERK: Som standard vil servitørene dine opprettes uten rettigheter, så du må aktivt bestemme hvilke rettigheter en server skal ha når du oppretter en ny.

1. Trykk på blyanten ved siden av serveren du vil endre tillatelser for
  2. Under menyen tillatelser kan du slå de ulike rettighetene av og på
  3. Trykk Lagre

HUSK: Hvis du endrer rettighetene til en av servitørene dine, husk å gå til Moduler > Synkroniser på din iPad, ellers blir ikke endringene registrert på Quickorder POS-appen.

3. Aktivitetslogg

Med aktivitetsloggen kan du se hver gang en PIN-kode legges inn i systemet.
Dette er uavhengig av om brukeren har tilgang eller ikke.

1. Gå til Innstillinger > Aktivitetslogg
2. Velg hvilken dato du vil se
3. Du kan nå se hvilke servitører som har lagt inn passordet sitt i de respektive modulene

Gratulerer! Du vet nå hvordan du oppretter servitører og redigerer rettigheter! 🤩