Tips & Tricks

Denne artikel indeholder tips og tricks, der kan gøre din oplevelse i POS'en en smule hurtigere og nemmere.

1. Genveje

Brug af genveje er den nemmeste og hurtigste måde at navigere gennem dit POS-system på. Den har de mest brugte knapper og sparer tid, når restauranten har travlt

Swipe til højre for at se "Genveje."

Hvis du trykker på redigeringsknappen i øverste højre hjørne af genvejsmenuen, vil du også kunne vælge de specifikke ikoner, du ønsker på din genvejsside.

2. Favoritter

Favoritter er en funktion, der gør dit liv lidt nemmere. Det er et segment til dit menukort, hvor du kan placere dine mest solgte varer. Dette segment af dit menukort vil kun indeholde de produkter, du vælger, hvilket gør det hurtigt, pålideligt, nemt at bruge og sætter tempoet i din håndtering af ordre.

For at komme ind i favoritsegmentet i din menu skal du blot trykke på "favoritter" nederst på din skærm. Dette åbner din favoritmenu.

For at tilføje produkter til dine favoritter, skal du trykke på de 3 prikker i øverste højre hjørne -> indstillinger -> rediger menukort. Herefter skal du blot trykke på plus-ikonet, hvorefter hele dit menukort vises. Herfra kan du vælge, hvilke produkter du ønsker i dit "favoritter"-segment.