[Nyhed] Start og afslut dagen

I forbindelse med den nye danske lovgivning kræves det, at hver iPad skal gennemføre en kasseoptælling ved dagens start og slutning.

OBS: Funktionaliteten rulles ud i uge 50 (Mellem 10. og 15. december.)

Start dagen

På POS-skærmen vil du se en knap, der siger 'Start dag'.
Når du klikker på knappen, føres du direkte til 'kasseoptællingen', hvor du indtaster de manuelle betalingstyper (typisk kontanter), der er i kassen.

Hvis du ser en betalingstype som Nets, Zettle eller Quickorder Pay, der IKKE skal tælles manuelt, kan en administrator slå den fra i Backoffice. (Læs videnartikel her)

Tryk på 'Næste'. Kassen er nu åben, og du kan gå til POS og tage ordrer

Afslut dagen

Når du vil afslutte dagen, skal du klikke på 'Moduler' -> Kasseoptælling -> vælge din enhed -> klikke på knappen 'Luk kasse' øverst til højre.

TIP: Brug genvejen (læs vidensartiklen her)

Hvad hvis vi glemmer at afslutte dagen?

Hvis kasse optællingen ikke blev afsluttet dagen før, skal du bare gøre det næste dag. Følg vejledningen på skærmen.