Lancering af Takeaway

Denne artikel gennemgår hvordan at du indsætter dit webshop link de rette steder, samt promoverer din takeaway app, så du får success med opstarten.

Tilgængelighed og promovering af afgørende for om din takeaway app bliver en success eller fiasko. Du SKAL sikre at din takeaway app kan tilgåes fra din Hjemmeside, Google og Sociale Medier, samt promovere din app, så dine kunder ved at de kan bestille takeaway online.

1. Hjemmeside

Lav en tydelig knap på din hjemmeside med et hyperlink til din takeaway app.

Knappen skal du kalde "TAKEAWAY" eller "BESTIL HER" og når kunderne trykker på knappen sendes de direkte videre til din webshop.

Eksempel

Hubspot1

2. Google

På din Google My Business skal du tilføje dit takeaway link til "bestil" og evt. "website". Det er her størstedelen af dine potentielle kunder finder dig.

Eksempel

Skærmbillede 2022-12-13 kl. 10.34.22

3. Sociale Medier

Du skal sikre at dine kunder kan tilgå din takeaway app fra forsiden, når de besøger dine sociale medier.

3.1 Facebook:

Opsæt en "Køb nu" eller "Start bestilling" knap som linker til din webshop via din Facebook profil.

Se deres guide her: Facebook Knap

Eksempel

Start bestilling

3.1 Instagram:

På Instagram kan du både sætte en bestillingsknap på din side samt tilføje knapper til dine stories, så dine kunder nemt kan sendes videre til din webshop.

Se instagrams guides til opsætning af knapper her:

Opsæt madbestillingsknap på Instagram profil

Opsæt madbestillings-klistermærke i Instagram stories

4. Promovering

Lav kampagne or promovering på dine medier og informér dine kunder om, at de kan bestille mad via din webshop.

Se vores gode råd til promovering her: Sådan promoverer du din takeaway menu på nettet

*Vi anbefaler at du udover opslag på dine sociale medier supplerer med betalt annoncering hos Google og Facebook.

Eksempel

Promotion 1-png