Forbind Salary til QuickOrder

Sådan forbinder du Salary til QuickOrder vagtplanlægningssystem.

Indholdsfortegnelse

1. Forbind Salary til QuickOrder

2. Rediger medarbejder og afdelings-ID

1. Forbind Salary til QuickOrder

I QuickOrder's vagtplanlægningssystem skal du gå ind under "indstillinger" -> "integrationer"

Du kan nu trykke på integrer

For at integrationen virker korrekt, vil du blive bedt om at taste

• Salary Medarbejder-ID ind
    • Du finder Medarbejder-ID inde i Salary. Det er vigtigt at du holder den opdateret løbende.
  • Afdelings-ID (dette gælder kun ved flere afdelinger)
  • Gem

Tillykke! Du er nu integreret til Salary.

2. Rediger medarbejder og medarbejder-ID

Tryk på de tre prikker og vælg 'rediger'. Så vil du kunne redigere i Medarbejder- og Afdelings-ID, præcis som da du integrerede første gang!