Synkroniser menyen fra POS

Er du klar for å sette opp menyen din i Weorder?

1. Gå til Menu

2. Trykk på Advanced Pull menu from POS

3. Du vil finne alle produkter under Unsorted, ta tak i de tre strekene på venstre side og dra de inn til riktig kategori

QuickOrder

Dersom du benytter Quickorder, trenger du ikke hente menyen fra Weorder, men hver gang du gjør endringer i menyen din i Quickiorder, dukker det opp en knapp for å synkronisere. Trykk "Sync" for å overføre menyen til Weorder. Husk å huke av "available for takeaway integrations" dersom du har både spise her og ta med.

PCK

Last ned guide (Norwegian)

KDR

Dersom du nylig har gjort endringer i KDR, kan det ta litt tid før endringene er synlige når du drar over menyen fra Weorder. For å tvinge over synkroniseringen, kan du gjøre dette direkte i Orderman* (KDR Gold):

*skjermbilde fra KDR og kan være utdatert.