Oppsett av takeaway

Denne artikkelen hjelper deg å sette opp link til din bestillingsside på de riktige stedene, slik at kundene dine enkelt kan finne deg.

1. Hjemmeside

Lag en tydelig knapp på hjemmesiden din med en hyperlink til bestillingssiden din.

Du kan for eksempel kalle knappen "TAKEAWAY" eller "BESTILL HER". Når kunden da trykker på knappen sendes de videre til bestillingssiden din for bestilling.

Dette kan se slik ut:

*Hvis du ikke vet hvordan man lager hyperlink, hør med personen som lager hjemmesiden din om å gjøre det for deg.

2. Sosiale medier

Plasser linken synlig på dine sosiale medier, dette kan gjøres via tydelige knapper eller profiltekst. På denne måten finner kunder lett frem til bestillingssiden din.

Lag en "Bestill nå" eller "Takeaway" knapp som linker til bestillingssiden din, og sørg for at den er synlig med en gang man kommer inn på siden.

fb_icon.png Facebook

Sett opp en link til bestillingssiden din via Facebook siden din. Her kan du se Facebook sin guide: Facebook guide.

instagram_icon.webp Instagram

Via instagram kan du legge inn en bestillings knapp via siden din, og tilføye direkte linker i dine stories. På denne måten kan kundene dine lett sendes videre til bestillingssiden din.

Se instagrams guides til oppsett av koblinger her:

Konfigurer matbestillinger på Instagram-profilen din

Legg til Matbestillinger-etiketten i Instagram-historien din

3. Promotering

Lag innlegg på dine sosiale medier, og informer kundene dine om at de kan bestille mat via bestillingssiden din.

Sjekk ut våres gode råd til promotering her: Hvordan promotere takeaway-menyen din på nett

Sånn, da er kundene dine godt informert om hvordan de kan bestille fra deg! 🤩