Hvordan kan jeg sende en kvittering?

Har du en kunde som gjerne vil ha kvitteringen tilsendt?

Vi anbefaler å lære gjesten å hente ut kvitteringen selv i appen, finn guide du kan sende til gjesten her: Hvordan kan jeg finne kvitteringen min?

Dersom de fortsatt ønsker deres hjelp, kan kvittering også sendes fra Admin.

1. Finn kunden ved hjelp av søkefeltet og trykk på de tre prikkene på høyre side.

2. Gå til Profile, og pass på at det er en epost-adresse knyttet til kunden.

3. Gå til Order History og velg Email orders

Ingen epost-adresse knyttet til? Se neste steg.

Ingen Epost, ingen problem!

4. Gå til Order history og finn ordren du ønsker å sende kvittering for

5. Trykk på printer ikonet og velg print to PDF

Nå kan du sende kvitteringen som pdf til kunden din 😊