[Nyhet] Åpen dag og Stengedag

Gode ​​nyheter! Vi har nettopp gjort det enklere å åpne og lukke kontanttellinger og Z-rapporter i Quickorder-appen. Z-rapporter åpnes og lukkes automatisk.

MERK: Funksjonaliteten rulles ut i uke 50 (mellom 10. og 15. desember).

Startdager

På POS-skjermen ser du en knapp som sier 'Start dag'.
Når du klikker på knappen, kommer du direkte til kassetellingen, hvor du angir de manuelle betalingstypene (vanligvis kontanter) som er i kassen.

Hvis du ser en betalingstype som Nets, Zettle eller Quickorder Pay som IKKE trenger å telles manuelt, kan en administrator slå den av i Backoffice. (Les kunnskapsartikkel her)

Trykk på 'Neste'. Kassen er nå åpen, og du kan gå til POS og ta imot bestillinger

Afslut dagen

Når du vil afslutte dagen, skal du klikke på 'Moduler' -> Kasseoptælling -> vælge din enhed -> klikke på knappen 'Luk kasse' øverst til højre.

TIPS: Bruk snarveien (les kunnskapsartikkelen her)

Hva om vi glemmer å fullføre dagen?

Hvis kassetellingen ikke ble fullført dagen før, gjør du det bare neste dag. Følg instruksjonene på skjermen.