Sådan laver du en velkomstrabat i Weorder

Denne artikel viser dig hvordan at du laver en velkomstrabat til dine kunder, så de får en rabat på deres første køb i Weorder.

Dette er en effektiv metode, til at få dine kunder til at prøve din webshop af og oprette en bruger. Når de først er oprettet kan de nemt lave bestillinger næste gang og hvis de har accepteret markedsføring, kan du også sende målrettede tilbud til dem på SMS.

1. Gå til Loyalty, Customer Groups og tryk "Add group"

2. Navngiv gruppen og tryk på "Edit"

3. Opsætning af kampagnen

1. Indtast rabatprocent under "discount percent". (Jo højere rabat jo flere kunder)

2. Vælg "One time discount" - dette medfører at kunden kun får rabatten første gang de køber i webshoppen.

3. Vælg auto member - dette medfører at alle nye kunder automatisk får aktiveret rabatten.

4. Vælg menu/produkter

Dernæst skal du gå til "applies to" og vælge hvilken menu og evt. kategorier, som rabatten skal gælde for.

OBS! Hvis den skal gælde til alle dine produkter, behøver du ikke at krydse nogen af.

*Hvis du er i tvivl om hvilken menu der er aktiv kan du øverst i den blå bjælke trykke på "Menu" og se hvilken der er flueben ud for. Det er din aktive menu.

5. Så er kampagnen aktiveret.

Der vil nu automatisk blive trukket den valgte rabat på dine kunders første køb. Rabatten vil fremgå i indkøbskurven, hvor de skal betale.