Sådan får du overblik over hvad du tjener på dine produkter med QuickOrder

Denne artikel introducerer dig for to funktioner der sammen hjælper dig med at holde overblik over både dit lager og din økonomi.

Når lagerstyring er sat op, kan du nemt tilføje indkøbspris til ingredienser. (Se lagerstyring i backoffice )

Når du har tilføjet priser på dine ingredienser vil du kunne se hvad prisen for et produkt er, når du opretter eller redigerer et produkt.

Det er også muligt at hvilke produkter du tjener bedst og værst på under statistikker. Her kan du på produkt og kategori niveau se hvad din dækningsbidrag er på dine produkter. Her er det også taget højde for om produkterne bliver solgt med eller uden tilvalg.
For at finde denne funktion skal du gå til Statistikker -> Produkter

Herefter ruller du ned på skærmen, hvor du bliver mødt af følgene statistik